strakkere huid zonder naalden !

Doe de Superboost behandeling voor een strakkere huid zonder naalden 

Een slappere huid met rimpeltjes, pigmentvlekjes en minder volume, wanneer we ouder worden ontsnappen we er niet aan. Als je al koud zweet krijgt bij de gedachte aan botox en fillers dan hebben we goed nieuws voor jou: bij de Superboost behandeling brengen we een huidverjongende cocktail in je huid zonder dat er naalden aan te pas komen. Hoe dan? Lees snel verder.

 

Wat is de Superboost behandeling?

Bij de Superboost behandeling wordt er een nieuwe techniek gebruikt waarmee we via luchtdruk in de huid kunnen dringen om daar de poriën in de diepte te reinigen. Tegelijkertijd wordt er een cocktail van vitamines en mineralen in de huid gebracht. Deze cocktail wordt telkens afgestemd op basis van jouw huidtype. Het resultaat is een stralende huid, al na de eerste behandeling.

Het grote voordeel van de Superboost behandeling is dat er geen mesjes of naaldjes gebruikt worden. Daardoor heb je ook geen wondjes en kan je perfect naar een feestje gaan meteen na de behandeling. Integendeel, de behandeling geeft je een instant glow zonder roodheid en is dus ideaal om te doen voor een belangrijke dag.

 

Hoe verloopt de behandeling?

De Superboost behandeling bestaat uit 2 stappen:

Tijdens de eerste stap gebruiken we het Superboost Mesostrip-toestel om door middel van jetstream medische stoffen in de huid te brengen die de verouderde cellen opnieuw activeren. Welke stoffen dit precies zijn hangt helemaal af van de huidproblemen die je wil aanpakken. De cocktail wordt dus samengesteld op maat van jouw huidtype.

In de tweede stap gaan we de spieren in jouw huid activeren. Naarmate we ouder worden verslappen de spieren en worden ze dunner. Onze biofeedbackpen gaat deze spieren trainen door middel van elektrostimulatie, zodat je terug meer volume en spierspanning krijgt. Dat zie je terug in een mooi gelifte, strakkere huid met minder rimpeltjes en meer volume.

 

Bij welke huidproblemen werkt de Superboost behandeling?

De superboost behandeling is niet alleen een aanrader voor de rijpere huid, ook andere huidproblemen worden ermee verholpen:

*Donkere kringen rond de ogen 

*Acne en onzuiverheden

*Pigmentvlekken of een doffe huid 

*Grove en opvallende poriën

*Verslapte huid bij de hals en decolleté

·  

Hoewel je bij een Superboost behandeling meteen resultaat ziet is het aangeraden om een traject te volgen van 4 tot 6 behandelingen op een kortere termijn, zo behalen we de beste resultaten. Vervolgens een onderhoudsbehandeling om de 4 tot 6 weken zodat het resultaat permanent behouden blijft.

Heb je vragen over de Superboost behandeling? Contacteer ons dan via info@queenseven.be of telefonisch op het nummer 0472 35 67 44. Of maak meteen een afspraak.