Ons Team

Kelly – zaakvoerder & schoonheidsspecialiste

Ik ben Kelly Vervoort, een expert op vlak van huidverbetering en founder van Queen Seven in Lier.

Al meer dan 20 jaar ben ik gebeten door het beauty virus. Wat begon bij mijn ouders thuis in een kamertje en daarna verhuisde naar het tuinhuis, is nu uitgegroeid naar een – al zeg ik het zelf – mooie zaak met meerdere cabine’s, waar ik verschillende ruimtes ter beschikking heb om jou op een professionele manier te behandelen. 

In 2019 behaalde ik mijn diploma als Skin Expert, en ook afslanking blijft me boeien. Ondertussen is ons aanbod bij Queen Seven zo uitgebreid dat we onze klanten van kop tot teen kunnen doen stralen. En daar haal ik mijn voldoening uit. Ik leg elke dag – steeds opnieuw – mijn hart en ziel in elke behandeling én in elke klant.

Maar ik ben ook van mening dat je kunt bijleren, heel je leven lang. Daarom volg ik regelmatig nog nieuwe opleidingen, om zo mijn beautyskills naar een nog hoger niveau te tillen. Ik vind het ook heel belangrijk om te blijven connecten met anderen.

Marionne - schoonheidsspecialiste

Hallo, ik ben Marionne. Ik werk bij Queen Seven als allround beautyprofessional.

Ik houd van alles wat met mooie nagels te maken heeft en semi permanente make-up maar ook voor de andere behandelingen kan je bij mij terecht.”