Nagelverzorging

Kunstnagels

Scheuren je nagels vaak in?
Zijn je nagels broos?
Wil je steeds mooie verzorgde nagels?
Of bijt je misschien op je nagels?

Een keer ‘ja’ geantwoord? Dan zijn kunstnagels zeker en vast iets voor jou!

Want drie a vier weken lang hoef je je geen zorgen meer te maken over je nagels of eender welke vorm van nagelverzorging. 

Dat betekent onder meer dat je niet langer hoeft te sukkelen met die nagellak, die er toch altijd eeuwenlang over doet om op te drogen… 

Door middel van een verstevigende laag die bovenop je natuurlijke nagel wordt aangebracht - al dan niet met verlenging  - zorgen we ervoor dat je mooie verzorgde nagels hebt, en dat voor 3 a 4 weken lang! Dit kan zowel in een full color als in een babyboom of french manicure.


Erna kom je dan gewoon even terug voor om ze bij te werken. En daarvoor moeten we niet van meet af aan herbeginnen, want wij halen slechts 80% van het product af, om er vervolgens terug een mooie set nagels op te plaatsen. 

Gelnagellak

Gelnagellak, ook wel eens gellak of gelish genoemd, is een semi-permanente nagellak. 

Dat betekent dat je van perfect gelakte nagels geniet 2 à 3 weken lang!

 

Gelnagellak zorgt ervoor dat de onvolmaaktheden in je natuurlijke nagel verborgen worden en verstevigt deze ook zodat je nagels makkelijker groeien en minder inscheuren. 

 

Je kan elke 2 tot 3 weken je gellak laten bijwerken of je kan het ook eenmalig laten doen, voor bijvoorbeeld dat ene feestje waarvoor je er tip top wil uitzien.

 

Belangrijk bij gelnagellak is wel dat je het op de juiste manier laat / of zelf verwijderd. Als je bij ons langskomt, leggen we je met veel plezier uit hoe je dat zelf moet doen. 

 

Voor gelnagellak kan je bij Queen Seven kiezen uit een groot assortiment aan kleuren. Het is ook mogelijk om elke keer een andere kleur te kiezen. 

Manicure

Tijdens een Queen Seven manicure, geven we je nagels niet alleen een nieuwe, frisse look, maar we leren je ook om je eigen nagels en handen te verzorgen. 

 

We starten met een scrub van je handen die de dode huidcellen verwijdert. Zo gaan je handen zo zacht als dons aanvoelen!

Vervolgens krijgen je nagels een uitgebreide verzorging: nagelriemen worden achteruit geduwd, velletjes verwijderd, je nagels in vorm gevijld…  


Om je handen nog langer te laten genieten van de behandeling, smeren we ze in met een paraffine handcrème waardoor ze super zacht en gehydrateerd worden. En last but not least werken we de verzorging af met een leuke nagellak of gellak.