Definitieve ontharing

Ingegroeide haren, ongewenste haargroei en een geïrriteerde huid na het scheren?

Wij verlossen jou van al deze problemen!


Om jou van de beste resultaten te verzekeren, hebben wij ons de beste apparatuur op de markt aangeschaft.

Daardoor - alsook door onze ervaring natuurlijk - kunnen wij ons met trots expert noemen in definitieve ontharing.


Wij gebruiken de Medcos IPL & IPL SHR methode. Dit is een ontharingsmethode die werkt door middel van een lichtpuls. Deze puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien.


Het definitief ontharen is vrijwel pijnloos en gebeurt ook snel door de grote behandelkop.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Bij een behandeling voor definitief ontharen worden alleen de haren behandeld die zich in de groeifase bevinden. De meeste van onze haren bevinden zich echter in de rustfase. Het is pas wanneer deze haren overgaan naar de groeifase dat ze behandelbaar worden.

Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80 % - 90 %. Wij adviseren elk jaar 1 a 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te behouden. Want het is nu eenmaal zo dat er haartjes na een lange rustperiode terug in de groeifase zullen komen.

Kom ik wel in aanmerking voor de behandeling?

Hoewel wij vrijwel iedereen kunnen behandelen, is er toch een ideaal scenario: de huid is licht en de haren donker. Want blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment, waardoor ze minder makkelijk te behandelen zijn.

Zit je met twijfels? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek en ik help je graag verder.

Hoe belangrijk is de periode tussen de behandelingen? Je moet steeds een bepaalde periode tussen de behandelingen aanhouden, en zeker in het begin is het van groot belang dat daar niet van afgeweken wordt. Want als je de basis niet goed zit, bestaat de kans dat je meer behandelingen nodig hebt dan gemiddeld i.v.m. de haargroeicyclus.