Brows & Lashes

Wimperlifting

Met een wimperlifting of lash lifting geven we aan je natuurlijke wimpers meer krul. Want bijna niemand heeft van nature gekrulde wimpers.

Als je geen wimperextensions wil of kan dragen is dit zonder twijfel dé behandeling voor mooi gekrulde wimpers. Na de behandeling blijft het effect ongeveer vijf tot zes weken zichtbaar, afhankelijk van de uitval van je natuurlijke haren.

Je kan bij je wimperlifting ook kiezen voor een wimperkleuring bovenop, of ook alleen de wimperkleuring.

Een wimperkleuring is bijzonder interessant als je wimpers licht van kleur zijn. Weg met die mascara om je wimpers donkerder te maken en rechter te laten staan! Laat ze kleuren bij ons.


Want zo gaan je ogen meer opvallen en krijg jij een sprekende, intensere blik.

Hoe bereid ik me voor op een wimperbehandeling?

Al onze wimperbehandelingen kunnen zowel apart als samen worden uitgevoerd. Op de dag zelf vragen we je om zonder oogmake-up te komen.


Als we je oogmake-up nog moeten verwijderen, verrekenen we €1 per minuut.

Browlamination

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten uit, behalve degene die jij wilt? Dan is Brow Lamination dé behandeling voor jou!

Brow Lamination vindt zijn oorsprong in Rusland. Het is dé allernieuwste trend op het gebied van browstyling en zorgt ervoor dat jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan aan de hand van speciale lotion formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen in een mum van tijd veel voller. Het resultaat is bovendien heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 weken zichtbaar.

Brow lamination is er voor ieders wimpers! Maar vooral als je gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt, is dit de ideale behandeling om ze te temmen.

We sluiten de behandeling ook steeds af door een voedend serum op je wenkbrauwen te brengen.

Henna Brows

Wil jij langdurig mooie wenkbrauwen zonder er te veel moeite in te moeten steken?

Dan kies je voor henna brows.

Net als bij de klassieke behandeling worden de wenkbrauwhaartjes geverfd, maar een hennabehandeling worden zowel de haartjes van je wenkbrauwen als de onderliggende huid gekleurd met henna. Daardoor lijken je wenkbrauwen donkerder, voller en mooier afgetekend. De behandeling is dus de perfecte oplossing voor wie van nature weinig wenkbrauwhaartjes heeft.

Waarom henna?

Je kent henna waarschijnlijk als het product dat wordt gebruikt voor het verven van haren en het versieren van handen. Maar tegenwoordig zorgt henna ook voor een ware revolutie in de wenkbrauwverzorging.

Het is een natuurlijke kleurstof, afkomstig uit de bladeren van de hennastruik. Er komt dus geen ammoniak aan te pas. De behandeling is veilig, natuurlijk en geeft een langdurig resultaat.

Wat met je wenkbrauwmake-up dan? Die mag je gewoon in de kast laten liggen!

Hoe lang blijft henna?

De henna kan tot drie weken lang op je huid blijven zitten. Na de behandeling is het wel belangrijk dat je je wenkbrauwen niet dezelfde avond nog reinigt. We raden ook aan om niet te veel producten op je wenkbrauwen aan te brengen. Doe je dit wel, dan zal de kleur sneller vervagen. Dit geldt ook bij blootstelling aan de zon en het gebruik van de zonnebank.